image image image image image image image image image image image image
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Kamelija-shopping

Anketa

U SC Kamelija najčešće pođem da:

Find_us_on_facebook

Mobilni operater

00. Telenor

Telenor-Logo

Telenor je vodeći operator mobilne telefonije u Crnoj Gori. Prvi je počeo da piše istoriju mobilnih komunikacija u Crnoj Gori, 10 Jula 1996. Od prvog dana dio je Telenor porodice, a od 11. avgusta 2004. godine u 100% vlasništvu Telenora. Telenor, sa sjedištem u Norveškoj, jedan je od najvećih i najbrže rastućih mobilnih operatora u svijetu sa vlasničkim interesom u 13 mobilnih operatera širom Evrope i Azije i sa ukupno 179 miliona korisnika.

Telenor svojim korisnicima obezbjeđuje sigurnu, jednostavnu i visokokvalitetnu komunikaciju sa porodicom, prijateljima i poslovnim partnerima, bilo da su u zemlji ili inostranstvu.

Naša ambicija je da zadržimo vodeću poziciju na polju društvene odgovornosti i da takav pristup integrišemo u sve oblasti našeg poslovanja. Posebno smo ponosni na projekte kojima podržavamo zdravlje, obrazovanje, kulturu i sport, a fokusirani smo i na zaštitu životne sredine i aktivnotsti koje se odnose na smanjenje globalnog zagrijavanja.

Težimo da budemo pokretačka snaga u kreiranju, pojednostavljenju i uvođenju komunikacija i zadovoljavajućih rješenja na tržište.

Telenor

Dobre stvari pokreću svijet

 

Linkovi:

Telenor

Telenor na Facebook - u

Telenor na Twitteru

Telenor na YouTube - u

    

m:tel

m-tel-imate-prijatelje

Misija m:tel-a je da postane značajan telekomunikacioni operator, prepoznat po kvalitetnim uslugama, pristupačnim cijenama, prijateljskom, otvorenom odnosu prema korisnicima, ali i po liderskoj ulozi u uvođenju novih tehnologija i servisa. Ključne vrijednosti naše Kompanije su posvećenost, povjerenje, inovativnost.

Zaposleni su strateški resurs Kompanije. Važnost uloge profesionalno uigranog tima prepoznata je kao ključni faktor uspjeha. U m:tel-u ima oko 240 zaposlenih, čija je prosječna starost 35 godina i od kojih je 45% visoko obrazovanih.

Za samo pola godine m:tel je osvojio četvrtinu tržišta mobilne telefonije, a danas ima oko 325.000 korisnika mobilne telefonije i oko 3.500 korisnika fiksne telefonije, sa pokrivenošću signalom mobilne telefonije preko 98% populacije.

Pored prepaid-a i postpaid-a, usluga GSM i UMTS mreže, m:tel je građanima Crne Gore ponudio i usluge fiksne telefonije i Interneta zasnovanog na WiMAX tehnologiji. Instalacija WiMAX-a u Crnoj Gori predstavlja jednu od najvećih u regionu (po broju baznih stanica, planiranom broju korisnika kao i pokrivenosti teritorije Republike Crne Gore). WiMAX je bežična pristupna tehnologija koja omogućava usluge fiksne telefonije i Interneta kako za rezidencijalne tako i za poslovne korisnike.

Kao društveno odgovorna kompanija, m:tel aktivno učestvuje u svakodnevnom napretku crnogorskog društva, dajući doprinos razvoju zajednice, pa se osebna podrška pruža socijalnim, kulturnim, obrazovnim, zdravstvenim i sportskim programima i inicijativama.

   
SVE-U-1-bann

AKTUELNO

Radno vrijeme

RADNO VRIJEME

SC KAMELIJA 07-23H

Supermarket Aroma 07-23h

Apoteka Medicor 07-22h

Caffe Soleil 07-22h

Caffe pizzerja Sapori 08-22h

Hipotekarna Banka 08-16h

Banka CKB 08-16h

Cosmetics market 09-22h

Butici i pultevi 09-22h

Zabavni park ZumZum
ponedeljak-nedjelja 10-21h

Teretana ZEN 10-19h

Frizerski salon Sunflower 09-22h

Who's Online

Imamo 18 gostiju na mreži