image image image image image image image image image image image image
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Kamelija-shopping

Anketa

U SC Kamelija najčešće pođem da:

Find_us_on_facebook
Lusso-bann_left
system security logo
 
 

Drugi o nama

NOVI SHOPPING CENTAR DOLAZI U KOTOR. VIŠE OD MJESTA ZA KUPOVINU. OSLUŠKUJE ŽELJE. KOJA JE VAŠA? KAMELIJA MISLI NA VAS...

Isidora Bjelica : Orijentalna čajdžinica

isidora_bjelicaDa dođu veliki brendovi, kojih je na žalost malo na Balkanu. I jedan butik Lujze Spanjoli. Što se tiče drugih stvari volela bih čajdžinicu u kojoj možete da imate deo za engleski, japanski, orijentalni čaj... Takođe stolice - masažere kao na fensi aerodromima gde možete da se masirate, da se odmorite od kupovine, kafe sa aroma terapijom, prodavnica cveća, knjižara...
 

Antonio Petrović : Fitness & Wellness

antonio_petrovicŠoping centre volim. Na jednom mjestu je sve što vas zanima: trgovina, opuštanje sa prijateljem i porodicom, uz kaficu. Kotoru je to, do sada, nedostajalo. Očekujem da će se tu, pored ostalog, naći butici kvalitetne muške garderobe kao i accessories za muškarce. Osim prodavnica, restorana, kafeterije i igraonice za djecu, mislim da bi bilo dobro da postoji fitness i wellness centar, da bi ponuda bila kompletna.
   

Dr. Vjera Janković : Intimni kutak za kafu

dr_vjera_jankovicU tržnom centru me ponajmanje interesuje šoping. Ono čemu se radujem je neko ušuškano mjesto za priču, lijepi kutak gdje sa prijateljicama mogu da popijem kafu. Kad bi moglo da bude samo malo intimnije, pa kad bi posle toga moglo da se ide i u šoping, kod frizera ili na neki fitness. Sve u skladu sa godinama, a u mojim je to razgovor, druženje, ili odlazak u bioskop. Samo da se čovjek malo odmakne od uobičajenih obaveza.

   

Darko Ivanović : Kuglana

darko_ivanovicOdmah ću da vam kažem želje: klasična američka kuglana, bioskop i sportska ski - oprema. Volio bih da ima i jedan specijalizovani butik za muškarce jer je skoro svuda miješana garderoba. I naravno, htio bi da vidim Barderijev butik.
   

Božo Bulatović : Prodavnica instrumenata

bozo_bulatovicGrad koji zbog milion stvari volim dobija jedan reprezentativan objekat koji će mi sigurno dati još mnogo razloga da češće posjetim Kotor. Moja želja je da u tim posjetama, a znam da će biti tako, veliki dio tog vremena provedem u Kameliji jer sadržaj koji se najavljuje apsolutno zaslužuje punu pažnju! U Kameliji bih volio da vidim igraonicu za djecu i, recimo, prodavnicu instrumenata.
   

Andrijana Božović : Univerzalni salon

andrijana_bozovicOsim butika, prehrambenih radnji kao i drugih specijalizovanih prodavnica, na poslednjem spratu, gdje bi trebalo da budu restoran, kafeterija i igraonica za djecu, možda bi interesantno bilo da postoji i jedan univerzalni salon (frizura, profi šminka, masaža, manikiri..-) za sve one dame koje požele tako nešto, kao i Internet caffe! Mislim da će takav Tržni centar imati sve što je potrebno.
   

Vjekoslav Pasković : Sportska garderoba

vjekoslav_paskoviclz ugla jednog sportiste, želio bih da na jednom mjestu mogu kupiti , odjeću i obuću namjenjenu kako za sport tako i za rekreaciju. Takođe, volio bih da pojedine radnje budu dobro snabdjevene kvalitetnom garderobom prikladnom za svakodnevicu.
   

Nina Žižić : Svirke

nina_zizicNaravno, osim butika, ono što bih svakako željela da šoping centar ima to je bioskop ili da se katkad organizuju neprimjetno primjetne svirke koje bi svakako učinile kupovinu prijatnijom. Recimo vokalni solista, ili čak instrumentalisti. Takođe, ne bi bilo loše da postoji i neki wellnes centar čisto da bi se neka dobra kupovina krunisala opuštanjem u istom.
   

Kamelija safe travel

cafee-sapori-menu-baner
zum_zum-baner
zum_zum-baner

AKTUELNO

Radno vrijeme

RADNO VRIJEME

SC KAMELIJA 07-23H

Supermarket Aroma 07-23h

Apoteka Medicor 07-22h

Caffe Soleil 07-22h

Caffe pizzerja Sapori 08-22h

Hipotekarna Banka 08-16h

Banka CKB 08-16h

Cosmetics market 09-22h

Butici i pultevi 09-22h

Zabavni park ZumZum
ponedeljak-nedjelja 10-21h

Teretana ZEN 10-19h

Frizerski salon Sunflower 09-22h

Who's Online

Imamo 25 gostiju na mreži