Anketa

U SC Kamelija najčešće pođem da:

Find_us_on_facebook
Lusso-bann_left
BokaGard_logo

Prizemlje

01. Fashion & Friends

FashionFriends logo

 

 

 

   

03a. m:tel

m-tel-imate-prijatelje

Misija m:tel-a je da postane značajan telekomunikacioni operator, prepoznat po kvalitetnim uslugama, pristupačnim cijenama, prijateljskom, otvorenom odnosu prema korisnicima, ali i po liderskoj ulozi u uvođenju novih tehnologija i servisa. Ključne vrijednosti naše Kompanije su posvećenost, povjerenje, inovativnost.

Zaposleni su strateški resurs Kompanije. Važnost uloge profesionalno uigranog tima prepoznata je kao ključni faktor uspjeha. U m:tel-u ima oko 240 zaposlenih, čija je prosječna starost 35 godina i od kojih je 45% visoko obrazovanih.

Za samo pola godine m:tel je osvojio četvrtinu tržišta mobilne telefonije, a danas ima oko 325.000 korisnika mobilne telefonije i oko 3.500 korisnika fiksne telefonije, sa pokrivenošću signalom mobilne telefonije preko 98% populacije.

Pored prepaid-a i postpaid-a, usluga GSM i UMTS mreže, m:tel je građanima Crne Gore ponudio i usluge fiksne telefonije i Interneta zasnovanog na WiMAX tehnologiji. Instalacija WiMAX-a u Crnoj Gori predstavlja jednu od najvećih u regionu (po broju baznih stanica, planiranom broju korisnika kao i pokrivenosti teritorije Republike Crne Gore). WiMAX je bežična pristupna tehnologija koja omogućava usluge fiksne telefonije i Interneta kako za rezidencijalne tako i za poslovne korisnike.

Kao društveno odgovorna kompanija, m:tel aktivno učestvuje u svakodnevnom napretku crnogorskog društva, dajući doprinos razvoju zajednice, pa se osebna podrška pruža socijalnim, kulturnim, obrazovnim, zdravstvenim i sportskim programima i inicijativama.

 

 

 

   

03. SOCIETE GENERALE MONTENEGRO

PG-banka-LOGO

 

 

 

   

00. Telenor

Telenor-Logo

Telenor je vodeći operator mobilne telefonije u Crnoj Gori. Prvi je počeo da piše istoriju mobilnih komunikacija u Crnoj Gori, 10 Jula 1996. Od prvog dana dio je Telenor porodice, a od 11. avgusta 2004. godine u 100% vlasništvu Telenora. Telenor, sa sjedištem u Norveškoj, jedan je od najvećih i najbrže rastućih mobilnih operatora u svijetu sa vlasničkim interesom u 13 mobilnih operatera širom Evrope i Azije i sa ukupno 179 miliona korisnika.

Telenor svojim korisnicima obezbjeđuje sigurnu, jednostavnu i visokokvalitetnu komunikaciju sa porodicom, prijateljima i poslovnim partnerima, bilo da su u zemlji ili inostranstvu.

Naša ambicija je da zadržimo vodeću poziciju na polju društvene odgovornosti i da takav pristup integrišemo u sve oblasti našeg poslovanja. Posebno smo ponosni na projekte kojima podržavamo zdravlje, obrazovanje, kulturu i sport, a fokusirani smo i na zaštitu životne sredine i aktivnotsti koje se odnose na smanjenje globalnog zagrijavanja.

Težimo da budemo pokretačka snaga u kreiranju, pojednostavljenju i uvođenju komunikacija i zadovoljavajućih rješenja na tržište.

Telenor

Dobre stvari pokreću svijet

 

Linkovi:

Telenor

Telenor na Facebook - u

Telenor na Twitteru

Telenor na YouTube - u

 

 

 

   

02. Paradiso

Paradiso-Logo LUISA SPAGNOLI, ANNA BIAGINI, ROCCOBAROCCO, VALENTINO, REGINA SCHRECKER, BRACCIALINI, RENZI, ILASIO RENZONI, ALBANO, LAURA BIAGIOTTI, DANIELE BERDINI, PAS DE ROUGE, BUTTERI, FABRICIO POKER, GHIBLI, BOTTEGA DELL'ARTIGIANO, BRUNELLA, SGARIGLIA LUIGI, MARIO BRUNI, LE PEPE....

 

 

 

   

04. Cosmetics market

Cosmetics-Market-

 

 

 

   

07. Euro Mobitel

euro_mobitelVeliki izbor mobilnih telefona i futrola

 

 

 

   

09. Apoteka Medicor

 

 

 

   

10a. LEANDRO

 

 

 

   

10. OVS

 ovs logo

 

 

   

11. Supermarket Aroma

aromaLogo2x

 

 

 

   

12. Yo -Your Natural Way

yo
 Yo -Your Natural Way - radnja zdrave hrane

 

 

 

   

INFO PULT

 

 

 

   

05. HIPOTEKARNA_BANKA

 Hipotekarna_logo

 

 

 

   

THOMAS SABO

 thomas-sabo-icon-152x152

   

Top shop

 Top-shop-logo

 

   
e-brosura-1
e-brosura-2e-brosura-3e-brosura-4
Mapa baner d
Reklamne_lokacije_bann
zum_zum-baner

AKTUELNO

Radno vrijeme

Shopping Center Kamelija - svakog dana od 09-22.00h

Radnje (butici, knjižara, Telenor, M:tel) od 09-22.00 h

Igraonica "Zum Zum"
od 09-21.00h

Kafići i restorani - od 09-23.00h / Cafe bar Soleil od 07h - 23h

Teretana "Zen"- od 09-22.00 h nedeljom od 14.00-22.00h

Hipotekarna banka - pon.-pet.: od 08-16.00 h subotom od 08-13.00h

Societe Generale Montenegro - od 08 - 15:00h subotom od 08:00 - 12:30 h

Supermarket Aroma - od 07-23.00h

Tobacco Press - od 08-23.00h

M:tel

Who's Online

Imamo 213 gostiju na mreži