Kamelija-nagradna-igra-102020

Anketa

U SC Kamelija najčešće pođem da:

Find_us_on_facebook
Lusso-bann_left
BokaGard_logo

Prizemlje

IQOS Zona

IQOS logo


IQOS Zona je mjesto gdje odrasli korisnici duvanskih proizvoda ili nikotinskih proizvoda mogu kupiti IQOS uređaj za zagrijavanje duvana, aksesoare za personalizaciju poput tobica, kapica, vratanaca, futrola ili punjača i ostali IQOS asortiman.

 
Pored toga, kupujući aksesoare za čišćenje, pravilno ćete se pobrinuti za Vaš uređaj. Na licu mjesta, IQOS eksperti će odgovoriti sva Vaša pitanja i pružiti tehničku podršku.

 

Free Call Centre 080 800 005
E-mail Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli
Website https://me.iqos.com/me
Facebook https://www.facebook.com/IQOS-Crna-Gora-102355408288952
YouTube https://www.youtube.com/channel/UCv5QvJDSRb7At23ri1RoVcQ

 

   

01. Fashion & Friends

FashionFriends logo

 

 

 

   

03a. m:tel

m-tel-imate-prijatelje

Misija m:tel-a je da postane značajan telekomunikacioni operator, prepoznat po kvalitetnim uslugama, pristupačnim cijenama, prijateljskom, otvorenom odnosu prema korisnicima, ali i po liderskoj ulozi u uvođenju novih tehnologija i servisa. Ključne vrijednosti naše Kompanije su posvećenost, povjerenje, inovativnost.

Zaposleni su strateški resurs Kompanije. Važnost uloge profesionalno uigranog tima prepoznata je kao ključni faktor uspjeha. U m:tel-u ima oko 240 zaposlenih, čija je prosječna starost 35 godina i od kojih je 45% visoko obrazovanih.

Za samo pola godine m:tel je osvojio četvrtinu tržišta mobilne telefonije, a danas ima oko 325.000 korisnika mobilne telefonije i oko 3.500 korisnika fiksne telefonije, sa pokrivenošću signalom mobilne telefonije preko 98% populacije.

Pored prepaid-a i postpaid-a, usluga GSM i UMTS mreže, m:tel je građanima Crne Gore ponudio i usluge fiksne telefonije i Interneta zasnovanog na WiMAX tehnologiji. Instalacija WiMAX-a u Crnoj Gori predstavlja jednu od najvećih u regionu (po broju baznih stanica, planiranom broju korisnika kao i pokrivenosti teritorije Republike Crne Gore). WiMAX je bežična pristupna tehnologija koja omogućava usluge fiksne telefonije i Interneta kako za rezidencijalne tako i za poslovne korisnike.

Kao društveno odgovorna kompanija, m:tel aktivno učestvuje u svakodnevnom napretku crnogorskog društva, dajući doprinos razvoju zajednice, pa se osebna podrška pruža socijalnim, kulturnim, obrazovnim, zdravstvenim i sportskim programima i inicijativama.

 

 

 

   

PODGORIČKA BANKA

PG-banka-OTP

 

 

 

   

00. Telenor

Telenor-Logo

Telenor je vodeći operator mobilne telefonije u Crnoj Gori. Prvi je počeo da piše istoriju mobilnih komunikacija u Crnoj Gori, 10 Jula 1996. Od prvog dana dio je Telenor porodice, a od 11. avgusta 2004. godine u 100% vlasništvu Telenora. Telenor, sa sjedištem u Norveškoj, jedan je od najvećih i najbrže rastućih mobilnih operatora u svijetu sa vlasničkim interesom u 13 mobilnih operatera širom Evrope i Azije i sa ukupno 179 miliona korisnika.

Telenor svojim korisnicima obezbjeđuje sigurnu, jednostavnu i visokokvalitetnu komunikaciju sa porodicom, prijateljima i poslovnim partnerima, bilo da su u zemlji ili inostranstvu.

Naša ambicija je da zadržimo vodeću poziciju na polju društvene odgovornosti i da takav pristup integrišemo u sve oblasti našeg poslovanja. Posebno smo ponosni na projekte kojima podržavamo zdravlje, obrazovanje, kulturu i sport, a fokusirani smo i na zaštitu životne sredine i aktivnotsti koje se odnose na smanjenje globalnog zagrijavanja.

Težimo da budemo pokretačka snaga u kreiranju, pojednostavljenju i uvođenju komunikacija i zadovoljavajućih rješenja na tržište.

Telenor

Dobre stvari pokreću svijet

 

Linkovi:

Telenor

Telenor na Facebook - u

Telenor na Twitteru

Telenor na YouTube - u

 

 

 

   

04. Cosmetics market

Cosmetics-Market-

 

 

 

   

07. Euro Mobitel

euro_mobitelVeliki izbor mobilnih telefona i futrola

 

 

 

   

09. Apoteka Medicor

 

 

 

   

10a. LEANDRO

 

 

 

   

10. OVS

 ovs logo

 

 

   

11. Supermarket Aroma

aromaLogo2x

 

 

 

   

12. Tenero fashion

 

TeneroFashion logoTenero d.o.o je firma koja uspješno posluje od maja 1995.g. i zvanični je zastupnik i distributer velikih modnih brendova kao što su Jacob Cohen, Santoni, Moorer, Pal Zileri, Gran Sasso, Finamore, Sergio Rossi, Berwich, Antonelli, Pollini, Fedelli, Ermanno Scervino, Sartoria Latorre, MC2 Saint Barth, Fratelli Rossetti, Borsalino, Doucal's, Inch2, Barrett i Herno. Kroz svoje maloprodajne objekte u Podgorici, Budvi, Tivtu i Kotoru uspješno plasira ove brendove tržištu u Crnoj Gori.

Kao svoj najveći uspjeh ističu zadovoljstvo svojih cijenjenih kupaca, uspješno praćenje trendova na tržištu, redovna potražnja za novim i uspješnim brendovima, dostojno reklamiranje brendova koji su nam ukazali povjerenje da budemo zvanični uvoznik i distrubuter njihovih proizvoda, kako na društvenim mrežama, tako i u poznatim luksuznim časopisima i saradnjama sa poznatim i osobama od uticaja. Ovim iznova potvrđuju ozbiljnost, profesionalizam i dugogodišnje saradnje i dobre odnose kako sa kupcima tako i sa poslovnim partnerima.

 

   

INFO PULT

 

 

 

   

05. HIPOTEKARNA_BANKA

 Hipotekarna_logo

 

 

 

   

Top shop

 Top-shop-logo

 

   
Mapa baner d
Reklamne_lokacije_bann
zum_zum-baner

AKTUELNO

Radno vrijeme

07 - 20h Supermarket Aroma & Apoteka Medicor

09 - 18h Frizerski salon Sunflowers, butici

08 - 18h Caffe pizzeria Sapori i Soleil

Who's Online

Imamo 34 gostiju na mreži