kamelija bilbord 0419

Anketa

U SC Kamelija najčešće pođem da:

Find_us_on_facebook
Lusso-bann_left
BokaGard_logo

17. Legend

Legend logo

KAO ŠTO SE KROZ ISTORIJU MENJAO SVET MODE, TAKO SMO I MI POKRETAČI MODNE SCENE 90-TIH MORALI DA BUDEMO U POKRETU I STALNOM RASTU. SVESNI DA SE JEDNOSTAVNOST I PREPOZNATLJIVOT PONAVLJA I PAMTI KROZ ISTORIJU, LEGEND WORD WIDE JE IZGRADIO SVOJE MESTO U SVETU MODE. NAŠA KREATIVNOST NIJE UVEK FOKUSIRANA NA MODNI KRIK, KRAJNJI TREND. U NAŠEM DIZAJNU UVEK SE OSEĆA SMIRENA VERZIJA TRENDA, KAO NAGOVEŠTAJ SADAŠNJEG VREMENA. MA KAKVO BILO OGLEDALO MODNE SCENE, LEGEND WORLD WIDE ZADRŽAVA SVOJ KONCEPT I PRATI SVOJU NIT. NA TAJ NAČIN PRATIMO LIČNOST NAŠEG POTROŠAČA KOJI SVEMU DAJE UMERENOST KAO ZNAK TRAJANJA I KVALITETA.

 

 

NAŠA KOMPANIJA I NAŠ BREND DAJU MAKSIMUM U SVEMU ŠTO STOJI PRED NAMA KAO NAŠ IZAZOV I PRODUKT. MI PROMOVIŠEMO NAŠU IDEJU KROZ NIZ OSMIŠLJENIH AKTIVNOSTI KOJE ČINE PROCES STVARANJA KOMADA ODEĆE NAMENJENOG KRAJNJEM I VERNOM POTROŠAČU. MI VERUJEMO DA SE NAŠ KUPAC NE RAZLIKUJE MNOGO OD NAS. NAŠE SU POTREBE VEOMA SLIČNE, A KVALITET JE KLJUČ USPEHA ZA OBOJE.

LEGEND JE NASTAO U RANIM 90-DESETIM, KAO ODRAZ MLADALAČKOG STILA TOG VREMENA. GLAVNI SIMBOLI MLADOG ČOVEKA TIH GODINA BILE SU DŽINS, JAKNA I BASIC MAJICA. NIJE BILO MLADOG ČOVEKA KOJI NIJE IMAO U SVOM PLAKARU OMILJENI KOMAD DŽINSA.
SVU ORIGINALNOST U OBRADI MLAD ČOVEK JE MORAO SAM DA SPROVEDE, OBRADI I TAKO DOBIJE SVOJ LEGENDARNI KOMAD. IAKO NA PRVI POGLED ISTI, MEĐUSOBNO SU SVI BILI DRUGAČIJI, RAZLIČITI. MODA JE SVOJOM JEDNOSTAVNOŠĆU PODSTICALA MLADOG ČOVEKA DA FORMIRA SVOJ PEČAT VREMENA SVOJIM NASTUPOM I ŠARMOM, SVOJOM INTELIGENCIJOM. TAKO JE I SAM OSNIVAČ SVOJU LEGENDU VREMENA PRETOČIO U ISTOIMENI BREND.

DŽINS SE OBRAĐIVAO RUČNO, I NASTALI SU PRVI KOMADI, SVAKI ORIGINALAN NA SVOJ NAČIN I AUTENTIČAN PREDSTAVNIK MLADOG ČOVEKA. KROZ DECENIJU DŽINS JE DOBIO SVOJE SAVREMENIKE, KOMADE KOJI SU SE LAKO UKLAPALI U JEDAN OUTFIT STVARAJUĆI ŽIVOTNI STIL KOJI TRAJE I DANAS. ROĐEN JE LEGEND WORLD WIDE. SVAKO ZASLUŽUJE SVOJU LEGENDU , A LEGEND WORLD WIDE JE DEO SVAKE OD NJIH.

 
e-brosura-1
e-brosura-2e-brosura-3e-brosura-4
Mapa baner d
Reklamne_lokacije_bann
zum_zum-baner

AKTUELNO

Radno vrijeme

Shopping Center Kamelija - svakog dana od 09-22.00h

Radnje (butici, knjižara, Telenor, M:tel) od 09-22.00 h

Igraonica "Zum Zum"
od 09-21.00h

Kafići i restorani - od 09-23.00h / Cafe bar Soleil od 07h - 23h

Teretana "Zen"- od 09-22.00 h nedeljom od 14.00-22.00h

Hipotekarna banka - pon.-pet.: od 08-16.00 h subotom od 08-13.00h

Societe Generale Montenegro - od 08 - 15:00h subotom od 08:00 - 12:30 h

Supermarket Aroma - od 07-23.00h

Tobacco Press - od 08-23.00h

M:tel

Who's Online

Imamo 108 gostiju na mreži