Drugi o nama

NOVI SHOPPING CENTAR DOLAZI U KOTOR. VIŠE OD MJESTA ZA KUPOVINU. OSLUŠKUJE ŽELJE. KOJA JE VAŠA? KAMELIJA MISLI NA VAS...

Darko Ivanović : Kuglana

darko_ivanovicOdmah ću da vam kažem želje: klasična američka kuglana, bioskop i sportska ski - oprema. Volio bih da ima i jedan specijalizovani butik za muškarce jer je skoro svuda miješana garderoba. I naravno, htio bi da vidim Barderijev butik.
 

Andrijana Božović : Univerzalni salon

andrijana_bozovicOsim butika, prehrambenih radnji kao i drugih specijalizovanih prodavnica, na poslednjem spratu, gdje bi trebalo da budu restoran, kafeterija i igraonica za djecu, možda bi interesantno bilo da postoji i jedan univerzalni salon (frizura, profi šminka, masaža, manikiri..-) za sve one dame koje požele tako nešto, kao i Internet caffe! Mislim da će takav Tržni centar imati sve što je potrebno.
 

Nina Žižić : Svirke

nina_zizicNaravno, osim butika, ono što bih svakako željela da šoping centar ima to je bioskop ili da se katkad organizuju neprimjetno primjetne svirke koje bi svakako učinile kupovinu prijatnijom. Recimo vokalni solista, ili čak instrumentalisti. Takođe, ne bi bilo loše da postoji i neki wellnes centar čisto da bi se neka dobra kupovina krunisala opuštanjem u istom.
   

Vjekoslav Pasković : Sportska garderoba

vjekoslav_paskoviclz ugla jednog sportiste, želio bih da na jednom mjestu mogu kupiti , odjeću i obuću namjenjenu kako za sport tako i za rekreaciju. Takođe, volio bih da pojedine radnje budu dobro snabdjevene kvalitetnom garderobom prikladnom za svakodnevicu.
 

Isidora Bjelica : Orijentalna čajdžinica

isidora_bjelicaDa dođu veliki brendovi, kojih je na žalost malo na Balkanu. I jedan butik Lujze Spanjoli. Što se tiče drugih stvari volela bih čajdžinicu u kojoj možete da imate deo za engleski, japanski, orijentalni čaj... Takođe stolice - masažere kao na fensi aerodromima gde možete da se masirate, da se odmorite od kupovine, kafe sa aroma terapijom, prodavnica cveća, knjižara...
   

Strana 1 od 2