image image image image image image image image image image image image image image image
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
2019

Anketa

U SC Kamelija najčešće pođem da:

Find_us_on_facebook
Lusso-bann_left
BokaGard_logo

Promocija kozmetičke linije „Dr Colić"


DSC02666U subotu, 17.07, u prostorijama Shopping Centra Kamelija održana je promocija kozmetičke linije „Dr Colić", u organizaciji firme „Farmegra" iz Podgorice i apoteke Medicor, koja je ujedno bila i domaćin ove promocije. Specijalan gost večeri bila je glumica Vesna Trivalić, koja je ujedno i zaštitno lice ove kozmetičke kuće, i prim. dr Milan Colić. Na promociji je prisustvovao i mr sc.dr Slobodan Dunjić, direktor prodaje i marketinga kompanije Esensa iz Beograda, koja je proizvođač ovog brenda.

Fotografije sa ovog događaja možete pogledatu u Galeriji.
 
   

Modna revija butika Emporio Junior, Kids’ Land i Monte sport


DSC02454Sinoć je u Shopping Centru Kamelija, u prostorijama restorana Boomerang, održana modna revija butika Emporio Junior, Kids’ Land i Monte sport.  Mali manekeni iz organizacije za scenski i medijski nastup “The Faces” iz Kotora, pokazali su se kao  pravi profesionalci i prisutnim gostima priredili sjajan performans.  Modna revija je održana u okviru dječijeg festivala pozorišta za djecu.
Fotografije sa ovog događaja možete pogledati u Galeriji.

 

03-11.07.2010 - Aktivnosti u okviru Kotorskog festivala pozorišta za djecu


DSC02242U okviru Kotorskog festivala pozorišta za djecu u Shopping Centru Kamelija od 03. do 11. Jula, u igraonici „Zum Zum" je likovna radionica profesora Dragana Đurišića. Takođe, za vrijeme trajanja festivala svakog dana u periodu od 14.00do 16.00 h igraonica „Zum Zum" nudi Happy Hour, to jeste besplatan ulaz za sve mališane. Animacioni dio festivala, u koji spada cirkus i pokretno lutkarsko pozorište, tokom svoje šetnje gradom kroz trgove i pjacete, dio svog performansa izvešće i na platou ispred Shopping Centra Kamelija.

Slike sa izložbe dječijih likovnih radova možete pogledati u galeriji.

   

Umjetnički centar "Dream", Podgorica


DSC02144Umjetnički centar "Dream" iz Podgorice imao je svoj nastup sinoć u Shopping Centru Kamelija, na kome su izveli brojne plesne koreografije i priredili svim mališanima nezaboravan provod uz muziku i igru.

Slike sa nastupa možete pogledati u galeriji.

 

Književno veče i promocija novog romana Vesne Radusinović


P6297899Sinoć je u Shopping Centru Kamelija, u organizaciji knjižare Agape, održano književno veče i promocija novog romana Vesne Radusinović „Druga žena". Voditelj večeri bio je gospodin Milomir Marić, glavni i odgovorni urednik televizije Košava. Poznata književnica i autorka brojnih bestselera kao što su „ Muškarci su kao čokolada", „Ostrvo muškaraca obala žena „ „Prijateljice", „Ona & Ona"... govorila je o svom novom romanu, a pored same autorke odlomke iz njenog poslednjeg romana čitala je poznata manekenka i voditeljka Olja Crnogorac. Nakon promocije, uslijedio je razgovor sa poznatom književnicom i potpisivanje knjiga posjetiocima , a nešto kasnije bio je upriličen koktel party za zvanice i prisutne novinare.

Slike sa književne večeri možete pogledati u galeriji.
   

Književno veče sa Vladimirom Pištalom


knjizevno_vece_25062010U Shopping Centru Kamelija sinoć je održano književno veče sa Vladimirom Pištalom, dobitnikom NIN-ove nagrade za 2008. godinu. Uvodnu riječ imala je gospođa Dubravka Jovanović, pjesnikinja iz Kotora, a potom se  prisutnim gostima obratio  i sam autor romana „Tesla, portret među maskama“ za koji je dobio ovo značajno književno priznanje. Nakon toga, uslijedilo je potpisivanje knjiga za prisutne goste i razgovor sa piscem.

Nešto kasnije, oko 20.00 h svi ljubitelji dobre i kvalitetne muzike imali su priliku da uživaju uz nastup klapa „Bisernice Boke“ i „ Bokeljski mornari“, dok je voditelj programa bila gospođa Dolores Fabijan.

Slike sa ovih dešavanja možete pogledati u galeriji.

 

"Pupa day" & Cosmetics market


Juče je u Shopping Centru Kamelija u organizaciji Cosmetic marketa održan "Pupa day", gdje su sve prisutne dame imale priliku da dobiju gratis šminkanje i savjete profesionalnih šminkera, a nisu izostali ni pokloni iznenađenja. Pristutne posjetioce zabavljao je DJ Munja, a žurka je trajala do kasnih večernjih sati.

Slike sa ovog dešavanja možete pogledati u galeriji.

   

Strana 48 od 51

e-brosura-1
e-brosura-2e-brosura-3e-brosura-4
Mapa baner d
Reklamne_lokacije_bann
zum_zum-baner

Radno vrijeme

Shopping Center Kamelija - svakog dana od 09-22.00h

Radnje (butici, knjižara, Telenor, M:tel) od 09-22.00 h

Igraonica "Zum Zum"
od 09-21.00h

Kafići i restorani - od 09-23.00h / Cafe bar Soleil od 07h - 23h

Teretana "Zen"- od 09-22.00 h nedeljom od 14.00-22.00h

Hipotekarna banka - pon.-pet.: od 08-16.00 h subotom od 08-13.00h

Societe Generale Montenegro - od 08 - 15:00h subotom od 08:00 - 12:30 h

Supermarket Aroma - od 07-23.00h

Tobacco Press - od 08-23.00h

M:tel

Who's Online

Imamo 698 gostiju na mreži